Balzám na rty

Čistě přírodní složení

5 ml

140 

Pečlivě sestavené přírodní složení obstarává zvláčňující schopnosti.

  • podporuje odolnost
  • působí proti vráskám
  • silně regeneruje
  • zanechává jemný lesk
  • jemná vůně po kakaovém másle

Kakaové máslo pečuje o suchou  a narušenou pokožku. Snižuje tvorbu vrásek. Jojobový olej je svým složením velice podobný přirozenému kožnímu mazu, z toho důvodu se do pokožky snadno vstřebává a šetrně reguluje její vlhkost. Jeho další výhodou je přirozený ochranný UV faktor 4–5. Zároveň se jedná o velice jemný olej vhodný i pro extrémně citlivou pokožku.

Včelí vosk má hojivé účinky a zároveň vytváří odolný ochranný film. Vitamín E s bambuckým a kakaovým máslem podporuje vitalitu. Rtům dodává péči a lehký přírodní lesk ricínový olej.

Balzám neobsahuje éterické ani jiné vonné složky. Je bez barviv. Vhodný i na suchá místa kolem nosu a uší.

Skladem

Dle vlastní potřeby naneste na rty. Na místa extrémně suchá či místa vystavovaná mrazům či jiným povětrnostním podmínkám
Ingredients (INCI): Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia chinensis Seed Oil, Ricinus communis (Castor) Seed Oil, Tocopheryl Acetate Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter Kakaové máslo obsahuje významné množství antioxidantů, pyšní se anti-aging účinkem a předchází tvorbě vrásek, především těch, které se nacházejí v oblasti očí a rtů, jedná se o tzv. jemné mimické vrásky Tocopheryl Acetate Vitamin E, je silným antioxidantem, který proniká do jednotlivých vrstev kůže, kde regeneruje poškození jednotlivých struktur a hydratuje pokožku zevnitř Cera Alba Včelí vosk, zvládne se na pokožce rtů udržet i přes napití a zároveň napomáhá pokožce k hydrataci, hojení a následné ochraně Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Bambucké máslo, promašťuje pokožku, dokáže pleti doplnit živiny, ale současně je velice jemné a vhodné i pro citlivou pokožku Simmondsia chinensis Seed Oil Jojobový olej, jedná se spíše o rostlinný tekutý vosk, je svým složením velice podobný přirozenému kožnímu mazu, z toho důvodu o se do pokožky snadno vstřebává a šetrně reguluje její vlhkost, zdraví a vitalitu. Zároveň se jedná o velice jemný olej vhodný i pro extrémně citlivou pokožku, kterou chrání UV faktorem 4 až 5 Ricinus communis (Castor) Seed Oil Ricínový olej, obnovuje regeneraci kůže, brání tvorbě vrásek, je určen pro zvláště suchou pokožku, v níž uzamyká vlhkost, rtům dodává jemný přirozený lesk

Bez konzervantů

Bez parfému

Bez barviv

Bez parabenů

Bez silikonů

Bez alkoholu

Bez palmového oleje

Váš nákupní košík je prázdný!